Open Targetgolf Kampioenschap

Geplaatst op: 22 mrt 2016

Doe donderdag 14 april 2016 mee aan het Open Targetgolf Kampioenschap. Het eerste kampioenschap op de driving range. Speel uw bal zo dicht mogelijk bij de verschillende targets op de driving range en speel zo uw tegenstanders weg!

Deelname
Het Open Targetgolf Kampioenschap is alleen voor deelnemers met handicap 24.0 of lager. Deelname bedraagt €10,- p.p. Het maximaal aantal deelnemers is 32 en VOL = VOL.
 

Speluitleg
De groep deelnemers wordt verdeeld in twee groepen van 16 spelers. Elke speler krijgt een tegenstander aangewezen. Jij en je tegenstander spelen een matchplay partij tegen elkaar waarbij je telkens naar het doel speelt die aangegeven staat op je kaart. Je slaat beide een bal vanaf dezelfde mat naar het betreffende doel. De speler die de bal het dichtstbij het doel heeft weten te krijgen wint de 'hole'. (Bij twijfel wie er gewonnen heeft kan er besloten worden door beide spelers dat het doel opnieuw aangespeeld moet worden). Hierna wordt er een volgend doel aangespeeld.

De speler die het eerste 10 punten heeft weten te scoren wint de partij en schakelt de ander uit. De winnaar gaat door naar de volgende ronde. Hier begint alles weer van voor af aan. De groep wordt dus telkens gehalveerd totdat er twee finalisten over zijn gebleven.

Voor meer informatie en inschrijving zie www.dgcc.nl/startpagina/otgk