Nieuwe Software

Geplaatst op: 8 feb 2014

Beste leden van De Drentsche, 

Onze golfvereniging is overgegaan naar een nieuwe versie van de software voor wedstrijden en handicapregistratie. Voor u als lid verandert er door deze overgang een aantal zaken. 
Graag informeren wij u over de nieuwe mogelijkheden. 

Voor het inloggen naar de verenigingssite zijn er geen wijzigingen. U gaat via www.dgcc.nl naar “Vereniging” en kiest voor “Login verenigingswebsite” en logt in met lidcode en wachtwoord. 

Voor het inloggen naar de wedstrijdmodule en handicapregistratie gaat u ook naar de vereniging zoals hierboven aangegeven en kiest dan voor “Login Wedstrijden en Handicap” en “Login”. 
Vervolgens kunt u uw e-mailadres en wachtwoord (dit is het oude Telegolf wachtwoord) invoeren. 

Wanneer u een e-mailadres deelt met uw partner, is dat geen probleem. De combinatie van een e-mailadres en een wachtwoord zorgt ervoor dat u beiden een eigen toegang heeft. 

Mocht u uw wachtwoord niet meer weten, dan kunt u het e-mailadres invoeren en klikken op de link “Wachtwoord vergeten”. 
Wanneer u niet meer weet met welk e-mailadres u kunt inloggen dan kunt u deze opvragen via een mail naar Dik Boers (en niet  naar het secretariaat zoals in bijgaande handleiding staat). 

Na het inloggen, ziet u onder andere een overzicht van uw handicap en de wedstrijden waarop u bent ingeschreven. Na de indeling van de wedstrijd ziet u hoe laat en op welke tee u start. 
Als u zich gaat inschrijven op een wedstrijd, dan kunt u nu ook uw partner of een andere medespeler inschrijven. 

Voor het inschrijven op een wedstrijd en andere zaken kunt u de bijgevoegde handleiding raadplegen. Via “Wedstrijden” en “Kalender” kun je zien welke wedstrijden dit jaar worden gespeeld. 
Een wedstrijd wordt vier weken voor dat deze gespeeld wordt open gezet voor inschrijving (uitzonderingen hierop zijn mogelijk). 

U kunt nu scorekaarten invoeren van alle Nederlandse golfbanen en bent u niet langer gebonden aan een volgorde van spelen. U kunt dus ook oude kaarten invoeren, waarna uw handicap direct wordt herberekend. 
De kiosk (beneden in het clubhuis) is ook aangepast. Eén dezer dagen wordt een nieuwe instructie geplaatst naast de kiosk. 

Al met al is er behoorlijk veel veranderd. De mogelijkheden in de software zijn toegenomen. Natuurlijk moet u hier even aan wennen. Eventuele vragen kunnen worden gesteld via mail. 

Met vriendelijke groet, 
Golfvereniging De Drentsche