Jeugd

Golfvereniging De Drentsche heeft inmiddels een groot aantal jeugdleden t/m 18 jaar. In samenwerking met de golfschool worden er op drie momenten in het jaar een serie golflessen georganiseerd onder leiding van een van de golfprofessionals. Deze groepslessen worden gegeven in de verschillende leeftijds- en golfvaardigheidscategorieën. Ook organiseert de jeugdcommissie gezellige activiteiten zoals de familiedag.

Ons motto is dat plezier voorop staat!

Contact

Als u vragen heeft voor de commissie of als u meer informatie wilt dan kunt u mailen met de jeugdcommissie.

Golflessen

De jeugdcommissie organiseert 3x per jaar een serie golflessen voor kinderen vanaf 7 jaar. De voorjaarslessen bestaat meestal uit een serie van 10 lessen die uren tot aan de zomervakantie. De najaarslessen bestaande uit 8 of 10 lessen vanaf de zomervakantie en de winterlessen bestaande uit 8 lessen gedurende de winterperiode.

Kosten voor de 10 lessen inclusief ballen: voor al leden €70,00 per persoon en voor niet-leden €85,00 per persoon.

Voor het leren van golf zijn er ook theorielessen nodig die tevens worden georganiseerd door de jeugdcommissie.
 

Jeugdlidmaatschap

Voor jeugdleden t/m 25 jaar is er een speciaal jeugdlidmaatschap. Jeugdleden mogen gratis gebruik maken van alle oefenfaciliteiten, spelen gratis op de Par 3 baan en op de wedstrijdbaan. Contributie voor jeugdleden t/m 18 jaar bedraagt €162,- per jaar en voor jeugdleden van 19 t/m 25 jaar bedraagt de contributie €539,- per jaar. Indien een van de ouders lid is van De Drentsche en het jeugdlid is jonger dan 12 jaar dan kan er gebruik gemaakt worden van het familielidmaatschap. Dit houdt in dat het jeugdlid gratis lid is.