Club van 27

Samenwerking tussen De Drentsche, Anderstein, Princenbosch, Zeewolde, de Haarlemmermeersche, Almeerderhout, Golfclub Heelsum en de Batouwe maakt het mogelijk dat leden, over en weer, kunnen spelen op basis van een fors gereduceerde greenfee. De greenfee is voor al deze banen:€ 35 op weekdagen en € 40 op weekend dagen. Bij sommige verenigingen begint het weekend op zaterdag. Bij andere al op vrijdag.
Op zon-en feestdagen geldt de regeling niet.

Zo biedt het lidmaatschap van De Drentsche u ook elders in het land nog meer toegevoegd en prettig geprijsd golfplezier. Natuurlijk hoeft het niet alleen bij golfplezier te blijven. U kunt een mooi dagje golf combineren met een prima lunch of diner op de 19e hole.

Als u de "Club van 27" niet kent neem dan eens een kijkje op de websites van de deelnemende banen.

      

 

www.hgcgolf.nl

 

www.golflcub-zeewolde.nl

 

www.gcheelsum.nl

www.golfcenrumbatouwe.nl

 

www.almeerderhout.nl

 

www.princenbosch.nl

 

 

www.golfclubanderstein.nl  

        

       

 

 

We wensen u veel plezier op de banen van onze vrienden-verenigingen.

Natuurlijk zijn we benieuwd naar uw ervaringen!  
Deze kunt u mailen naar: cj.kaipatty@dommerholt.nl

Vanzelfsprekend moesten we, om de samenwerking  in goede banen te leiden, een aantal afspraken maken.     

 -     Uitgangspunt is een ronde van 18 holes.
 -     De regeling is, in principe, gericht op individueel gebruik en dus niet van toepassing op groepen. Na overleg tussen betrokken clubs kan, op basis van wederkerigheid, worden bezien of in voorkomende gevallen ruimte kan worden geboden aan groepen.
 - Greenfee op weekdagen € 35 en op week-enddagen €40. Bij sommige van de deelnemende verenigingen begint het week-end op vrijdag en is de greenfee voor die dag dus € 40. Op zon- en feestdagen geldt de regeling niet.
 - Reserveringssystemen verschillen per club.  Om teleurstelling te voorkomen is het dus verstandig ruim (tenminste 14 dagen) vooraf contact op te nemen met de desbetreffende club.
 - Er wordt ruimte geboden voor 1 flight van 4 personen per uur. Indien er voldoende ruimte is kan een flight bijv. starten in het laatste tijdblok van een uur en de daarna komende flight in het eerste tijdblok van het daarop volgende uur. In een dergelijke situatie kunnen dus max. 8 personen aansluitend spelen. Indien er sprake is van “overruimte” maken betrokkenen afspraken naar bevind van zaken.
 - In alle gevallen waarin er sprake is van onduidelijkheden/vragen is het raadzaam tijdig contact op te nemen met de medewerkers van de desbetreffende golfvereniging.
 - De deelnemende golfverenigingen vragen begrip voor het feit dat het gebruik van de regeling beschouwd moet worden als een voorrecht en niet als een recht.

Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van bovengenoemde “spelregels” neem dan contact op met Corian Kapatty.
(zie emailadres hierboven)