Bekijk de drone beelden

Vereniging

Welkom op het verenigingsdeel van De Drentsche.
Golfvereniging De Drentsche is opgericht in september 2002 en heeft de schitterende golfaccommodatie van de Drentsche Golf & Country Club BV te Zeijerveen als thuisbasis. De vereniging beschikt over de A-status en heeft NGF clubnummer 132.

Prive Lidmaatschap 2018

Wenst u meer informatie te ontvangen, dan kunt u het contactformulier invullen.

​Voor overige vragen over de golfvereniging kunt u De Drentsche bereiken via e-mailadres: dedrentsche@dgcc.nl of via het postadres: Ten Oeverstraat 13, 9489 TH Zeijerveen.

De Drentsche Golf & Country Club is de thuisbasis voor Golfvereniging De Drentsche. Met het privé-lidmaatschap verkrijgt u speelrecht op de 27 holes wedstrijdbaan en 9 holes Par 3 baan van de Drentsche Golf & Country Club. Daarnaast kunt u als lid meedoen aan verenigingswedstrijden en u kunt uw Clubhandicap 54 of EGA handicap halen. De contractuele relatie tussen de vereniging en de exploitant volgt het nieuwe model van de Nederlandse Golf Federatie, zodat de rechten naar de leden toe professioneel gewaarborgd zijn.

Mocht u zich willen aanmelden dan kunt u het inschrijfformulier downloaden dat u hier onder kunt vinden en opsturen naar de Drentsche Golf & Country Club.