DRONE OPNAMES Drentsche Golf & Country Club

Laatst bijgewerkt: ma 18 feb - 09:29

Baanstatus

Geel
Open | zomergreens
Rood
Open | zomergreens
Wit
Open | zomergreens
Par 3
Open | zomergreens
Pinpositie
1
Driving range
Open
Puttinggreen
Open
Chippinggreen
Open
Buggy
Ja
Trolley
Ja
Komende periode

Teesluiting vandaag

Rood 12:30 - 13:30 Herenmiddag

Beluchten en maaien in februari

De komende periode worden de greens belucht met massieve pennen. Deze stalen pennen worden in de grond geslagen en er gelijk weer uitgetrokken. Hierdoor wordt de grond opgewrikt waardoor er meer lucht in de bodem komt.  Meer informatie over het beluchten van de greens en wat de greenkeepers de komende maand nog meer gaan doen vindt u hier.

Openingstijden Receptie

Maandag bar in Clubhuis
Dinsdag bar in Clubhuis
Woensdag bar in Clubhuis
Donderdag 09:00 - 14:00 uur
Vrijdag 09:00 - 14:00 uur
Zaterdag 09:00 - 14:00 uur
Zondag 09:00 - 14:00 uur

 

Drentsche Golf & Country Club

In de bosrijke omgeving van Zeijen, even ten noorden van Assen, bevindt zich de Drentsche Golf & Country Club. Met een 27 holes wedstrijdbaan en 9 holes Par 3 baan, een ongekend ruim opgezet en gevarieerde golfbaan toegankelijk voor golfers van alle niveaus.

In onze 24 kamers tellende Golf Lodge kunt u overnachten óp de golfbaan. U wordt wakker naast de 1e tee en u geniet van de rust, ruimte en natuur in Drenthe. In het Clubhuis kunt u uiteraard terecht voor een kop koffie, lunch, borrel en/of heerlijk diner in ons Restaurant. Wilt u leren golfen of uw golfspel verbeteren dan staan onze Golfprofessionals voor u klaar en in onze ruime Golfshop adviseren wij u graag over uw golfuitrusting en -kleding.

Kortom, u bent méér dan welkom in Zeijerveen!