Bekijk de drone beelden

Camper Cup 2020

Van maandag 24 augustus tot met vrijdag 28 augustus organiseren 4 golfbanen uit Noordoost Nederland de 4e editie van de 4 daagse Camper Cup, speciaal voor golfers die in het bezit zijn van een camper óf camperaars die golfen. De 4 banen onderstrepen hiermee nog eens de samenwerking die zij hebben in de Greenfeecarroussel. 

Op volgorde van speeldatum doet de 4 daagse de volgende banen aan; Hooge Graven Golflcub te Ommen (24 augustus), Golfclub de Semslanden te Gasselternijveen (25 augustus), Drentsche Golf & Country Club te Zeijerveen (27 augustus) en Drentse Golfclub de Gelpenberg te Aelden (28 augustus). Uiteraard wordt op deze banen gespeeld en kunnen de golfende camperaars na hun speelronde blijven overnachten.

Deze vierde editie staat open voor golfers van ieder niveau mits in het bezit van een handicap. Getuige deze toegankelijkheid willen de banen benadrukken dat tijdens deze 4 daagse gezellig golfen met gelijkgestemde camperaars centraal staat. En ook het tarief voor deelname maakt het toernooi toegankelijk, € 260,-- per deelnemer voor 4 speeldagen. Voor deelnemers die niet golfen vragen wij een bijdrage van € 100,-- per deelnemer.

Het Camper Cup arrangement is inclusief:

- Overnachting (en toeristenbelasting)
- Greenfee Golfbaan de Hooge Graven
- Greenfee Golfclub Semslanden
- Greenfee Drentsche Golf & Country Club
- Greenfee Drentse Golfclub de Gelpenberg
- koffie/thee en ontvangst op elke baan
- Borrelgarnituur op elke baan
- Daghap op elke baan 

Indien u nog vragen  en/of opmerkingen heeft, schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag! U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 0592 – 379 680 of per e-mail: renate@dgcc.nl

Inschrijven Camper Cup 2020