LUSTRUM AFSLUITING DGCC!!!

Inschrijven

We verwachten dat net als de voorgaande jaren de wedstrijd weer snel zal vollopen dus wacht niet te lang met inschrijven!

Inschrijving Inschrijving leden

Blue Bay Curaçao Greensome 2017

Dit jaar organiseren we alweer voor de 8e keer de Blue Bay Curaçao Greensome. Dit jaar zal het toernooi plaatsvinden op zondag 24 september 2017. Deze dag kunt u genieten van een volledig verzorgde golfdag en maakt u kans op fantastische prijzen. Speel mee en maak kans op greenfee vouchers voor andere banen, een weekend verblijf op Bergvliet inclusief greenfees of op de hoofdprijs een week Curaçao voor 2 personen in het Blue Bay Curaçao Beach Resort.

Blue Bay Curaçao

Blue Bay Curaçao Resort ligt op een kwartiertje rijden van Willemstad en beschikt naast een golfbaan en een hotel ook over een eigen duikcentrum.

De baan bestaat uit 18 holes en zal je direct verbazen met fantastische uitzichten over de Caribische Zee. De baan biedt uitdagingen voor zowel de beginnende als de gevorderde speler. De hoogteverschillen, rotsachtige ondergrond, zand en zee zijn allemaal onderdeel van het spel.
 

Programma zondag 24 september op de Drentsche Golf & Country Club

Het programma de Blue Bay Curaçao Greensome ziet er als volgt uit:

9:30 - 11:00 uur Ontvangst
11:00 - 11:10 uur Welkomstwoord
  - uitgifte van de lunchpakketten
11:10 uur Vertrek naar de holes
11:30 uur Start Golfwedstrijd, 18 holes, shotgun
15:30 uur Binnenkomst en borrel
  - BBQ aan bij binnenkomst
16:30 uur Prijsuitreiking

 

Spelvorm

De spelvorm tijdens de Blue Bay Greensome is greensome in teams van 2 personen. De gezamenlijke playing handicap wordt berekend door middel van een 60% en 40% formule. Op de gezamenlijke playing handicap wordt vervolgens een 3/4 handicap verrekening toegepast.

Meer over de handicapverrekening kunt u vinden in het wedstrijdreglement dat onder aan deze pagina te downloaden is.
 

Deelname Blue Bay Greensome

Het maximaal aantal deelnemers voor de Blue Bay Greensome is 108 deelnemers. De minimum leeftijd van de deelnemers is 22 jaar met een maximale handicap van 30.  Iedere deelnemer dient  dit jaar minimaal 3 Q kaarten te hebben ingeleverd. 

Deelname staat open voor zowel leden als niet leden van de Drentsche. De deelnameprijs bedraagt € 79,50 per persoon. Leden betalen € 49,50 per persoon.
 

Prijzen

Deelnemers spelen om mooie prijzen met als hoofdprijs een week verblijf in het Blue Bay Beach Resort,  met aankomst- en vertrekdata  tussen 9 t/m 16 december, voor het winnende duo*.

Daarnaast zijn er nog meer mooie prijzen te winnen waaronder een weekend weg naar Bergvliet inclusief greenfees of greenfeevouchers voor verschillende andere banen.

* Winnaars van eerdere en/of andere edities van de Blue Bay Greensome kunnen niet opnieuw in aanmerking komen voor de 1e prijs. Ook niet als zij deze keer een andere teamgenoot hebben. Eventuele partners kunnen op eigen kosten mee.
 

Blue Bay Golf
Blue Bay Golf
Blue Bay Beach Resort
Blue Bay Beach Resort
Blue Bay Golf - hole 5
Blue Bay Golf - hole 5
Blue Bay Golf - back 9
Blue Bay Golf - back 9