Verslag Golf Lodge Open 2014

Geplaatst op: 27 okt 2014

Afgelopen zondag werd voor de derde keer de Golf Lodge Open georganiseerd op de Drentsche Golf & Country Club. Alhoewel we inmiddels al ver in oktober leven, hebben we deze dag genoten van prachtige weersomstandigheden. Tijdens deze Foursome Strokeplay wedstrijd werd er gestreden om een Traingingsweekend voor 6 personen. Dit Driedaags Golfarrangement is inclusief 2 overnachtingen in onze Golf Lodge inclusief ontbijt en twee driegangen diners én onbeperkt golf op onze 27 holes wedstrijdbaan, 9 holes Par 3 baan en onbeperkt driving range ballen.

Uitslagen
Roland Escorcio de Brito (lid DG&CC) sloeg de Neary op Geel 7 en Marcel van Stralen (Burggolf) op holes 9 Rood.

Roland Escorcio de Brito Marcel van Stralen

De derde prijs werd gewonnen door Nick van Leijden (Winnaar Golf Lodge Open 2013) en John van Leijden, beide lid van GC Oude Maas met Netto 73 slagen (playing 12). De tweede prijs ging naar club- en teamgenoten van de nummers drie, Bill Paternoster en Micha Lodder met een zeer knappe score van 72 netto (playing 5).

Nick en John van Leijden Bill Paternoster en Micha Lodder

Met een klein verschil van 1 slag werden Alex Goos (Holthuizen) en Pepijn van Asch winnaars van de Golf Open 2014 met een netto score van 71 (playing 23). Nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie prestatie en wij ontvangen jullie graag in maart 2015 op de Drentsche Golf & Country Club en in onze Golf Lodge!
 

Winnaars 2014 Alex Goos en Pepijn van Asch
Winnaars 2014 Alex Goos en Pepijn van Asch

Klik hier voor het fotoalbum van de Golf Lodge Open 2014. Bent u benieuwd naar de volledige uitslag van de wedstrijd? Klik dan hier.

Meer arrangementen