DG&CC weer gestegen in ranglijsten Leading Courses!

Ieder jaar publiceert de website Leadingcourses de Golfers' Choice ranglijsten. Dit zijn verschillende ranglijsten die gebaseerd zijn op beoordelingen door golfers. Alleen banen met voldoende beoordelingen worden meegenomen.
 
Onze 9 holes Par 3 baan is geëindigd op een tweede plaats in de ranglijst van Leading Courses!

Geplaatst op: 18 mrt 2015

De eerste ranglijst is: 'Beste 18 holes golfclubs (overall) van Nederland in 2015' In deze top 100 lijst zijn alle review items opgenomen, het cijfer geeft dus een goed overall beeld van een golfclub, omdat er gekeken is naar de kwaliteit van de aanwezige golfbanen, het onderhoud, het clubhuis en de faciliteiten. De Drentsche Golf & Country Club is in deze ranglijst gestegen van plaats 17 naar 16, met een cijfer van 8,0!

In de ranglijst van beste Prijs/Kwaliteit van Nederland is de Drentsche Golf & Country Club gestegen van de 12e naar de 8e plaats in de top 25!!!

In de ranglijst Beste Golfbaan van Nederland staat de DG&CC drie maal in de top 50 lijst vermeld, Rood-Wit (19e plaats), Wit-Geel (20e plaats) en Geel-Rood (33e plaats). In deze ranglijst is enkel de beoordeling van de baan meegenomen.


Een nieuwe ranglijst dit jaar is de ranglijst voor beste Par 3 Golfbaan. Wij zijn trots om te melden dat onze 9 holes Par 3 baan geëindigd is op de 2e plaats!

Klik hier om naar de website Leadingcourses te gaan voor de volledige ranglijsten.