NK Senioren Mixed Foursome op de Drentsche

Geplaatst op: 2 sep 2015

Op maandag 7 en dinsdag 8 september vindt het NK Senioren Mixed Foursome plaats op de Drentsche Golf & Country Club. Wij zijn uiteraard zeer verheugd dat de NGF wederom onze baan heeft uitgekozen om dit NK te hosten. Onze greenkeepers en vrijwilligers van de vereniging doen er alles aan om de baan en oefenfaciliteiten in topconditie te krijgen voor deze tweedaagse.

Op beide dagen wordt het parcours Rood & Wit gespeeld vanaf de Gele en Rode tee's. De wedstrijdorganisatie is in de deskundige handen van de NGF en wordt aangevuld met vrijwilligers vanuit De Drentsche. Zowel maandag als dinsdag wordt er 18 holes Strokeplay gespeeld en wordt er gestart vanaf hole 1 en 10. De eerste wedstrijddag wordt er gestart van 11:00 tot 13:00 uur en de tweede dag van 09:00 tot 11:00 uur.

Vanzelfsprekend bent u als toeschouwer ook meer dan welkom om de nationale toppers te aanschouwen op de driving range of in de baan.Voor nadere informatie verwijzen wij u graag naar de website van de Nederlandse Golf Federatie of neem telefonisch contact met onze receptie op via 0592 - 379 680.