Nationaal Senioren Mixed Foursome Kampioenschap op De Drentsche

Geplaatst op: 8 sep 2014

Op woensdag 10 en donderdag 11 september as. vindt het Nationaal Senioren Mixed Foursome Kampioenschap plaats op de Drentsche Golf & Country Club. Wij zijn uiteraard zeer verheugd dat de NGF onze baan heeft uitgekozen om dit NK te hosten. Onze greenkeepers en vrijwilligers van de vereniging doen er alles aan om de baan en oefenfaciliteiten in topconditie te krijgen voor deze tweedaagse. Vanzelfsprekend bent u als toeschouwer ook meer dan welkom om de nationale toppers te aanschouwen op de driving range of in de baan.

Op beide dagen wordt het parcours Rood & Wit gespeeld vanaf de Gele en Rode tee's. De wedstrijdorganisatie is in de deskundige handen van de NGF aangevuld met vrijwilligers vanuit De Drentsche. Zowel woensdag als donderdag wordt er 18 holes Strokeplay gespeeld en wordt er gestart vanaf hole 1 en 10. De eerste wedstrijddag van 11:00 - 13:00 uur en de tweede dag van 09:00 - 11:00 uur.

Voor nadere informatie verwijzen wij u graag naar de website van de Nederlandse Golf Federatie of neem telefonisch contact met onze receptie op via 0592 - 379 680.