Bekijk de drone beelden

Internationaal Jeugdgolftoernooi in Assen

Van 19 tot en met 23 oktober 2016 wordt op de DG&CC de Tulip Golf Challenge gespeeld. Dit is een driedaags internationaal golftoernooi voor top jeugdspelers waarvan de uitslagen mee tellen voor de World Amateur Golf Ranking! De eerste editie van de Tulip Golf Challenge wordt door Pro Golf Events georganiseerd en maakt deel uit van de Global Junior Golf Tour en Global Junior Golf 21golfleagues. Naast drie wedstrijddagen spelen de deelnemers een oefenronde op de dag voor aanvang van het toernooi en is er een prachtig alternatief programma bedacht.

Geplaatst op: 5 apr 2016

Deelname

Er is ruimte voor 120 deelnemers (m / v) in de leeftijdscategorie van 12 tot en met 21 jaar. Het toernooi wordt gespeeld in twee leeftijdscategorieën te weten 12 tot en met 18 jaar en 18 tot en met 21 jaar. Er geldt een handicapgrens voor jongens van maximaal 5 en voor meisjes is de grens handicap 8.

Een deel van de internationale wedstrijdspelers zal verblijven in onze eigen Golf Lodge.
 

Aanmelden

Nederlandse spelers kunnen zich aanmelden mits ze voldoen aan de handicapeis en op de eerste dag van het toernooi vallen in één van de twee leeftijdscategorieën. Aanmelden kan via de website van Pro Golf Events.