Golf Lodge Open gewonnen door Uwe Beker en Michael Härtel (Golfclub Isernhagen)

Geplaatst op: 30 okt 2018

Golf Lodge Open 2018

Met de nachtvorst nog op de greens werden de eerste deelnemers verwelkomd met een kop koffie of thee met wat lekkers. Om 11:30 uur sloegen de in totaal 76 deelnemers af onder koude maar zonnige omstandigheden. De spelvorm was foursome strokeplay wat inhoud dat iedereen om de beurt afslaat. Om ervoor te zorgen dat alle deelnemers kans hadden op het winnen van een neary stonden er 2 neary's in de baan, één op een even hole en één op een oneven hole. De neary’s werden geslagen door Bert Breed en Erik van Dam beiden lid van GC Zeewolde.

Wim van Dijken sloeg de bal van de dag. Hij maakte een Hole in One op geel 5. ‘Na een slechte bal van mijn flightgenoot rolde mijn bal zo de hole in’ aldus Wim zelf.

De prijzen die werden uitgereikt werden gedeeltelijk beschikbaar gesteld door The Country Golf Shop.

De derde prijs is gewonnen door Ria Hoogendoorn (Haarlemmermeersche Golfclub) en Jim Groot (ANWB lid), met 75 punten netto. Beiden wonnen ze een fles wijn en een cadeaubon van the Country Golf Shop t.w.v. € 25,-. Aan de top van het eindklassement was het erg spannend. Met één slag minder, 74 netto slagen, werden Erwin van Schooten en Richard Noordenburg knap tweede.  Zij wonnen ieder een fles wijn en een cadeaubon van the Country Golf Shop t.w.v. € 50,-.

Het 3 Daags Trainingsarrangement voor 6 personen met een netto score van 73 is gewonnen door Uwe Beker en Michael Härtel. Beiden lid van Golfclub Isernhagen (Duitsland). 
 

Winnaars van de Golf Lodge Open v.l.n.r.: 1e plaats, 3e plaats, 2e plaats & Hole in 1
Winnaars van de Golf Lodge Open v.l.n.r.: 1e plaats, 3e plaats, 2e plaats & Hole in 1
Borrel tijdens de Golf Lodge Open
Borrel tijdens de Golf Lodge Open