Golf Lodge Open 2015

Afgelopen zondag 25 oktober werd voor de 4e keer de Golf Lodge Open georganiseerd op de Drentsche Golf & Country Club. Een zonovergoten herfstdag zorgde voor ideale weersomstandigheden. 59 enthousiaste deelnemers stonden aan de start in de hoop aan het einde van de dag naar huis te gaan met het begeerde trainingsarrangement voor 6 personen!
 

Trainingsarrangement niet gewonnen? Boek dan nu!

Onbeperkt golfen op 27 holes wedstrijdbaan, Par 3 baan en gebruik van Driving Range ballen.
2 x 3 gangen diner
2 x overnachting in de Golf Lodge
2 x uitgebreid ontbijtbuffet 

Bel voor boekingen met 0592-379680 of mail reserveringen@golflodge.nl

Geplaatst op: 27 okt 2015

De prijzen voor de Golf Lodge Open 2015 werden gesponsord door Approach Golf. Er waren 2 Neary's uitgezet in de baan zodat alle deelnemers kans maakten op prijzen. De Neary's zijn geslagen door Robert Boltjes (Zeewolde) en Erik Mos (De Compagnie).

Robert Boltjes
Robert Boltjes
Erik Mos
Erik Mos

De wedstrijduitslagen lagen deze editie ontzettend dicht bij elkaar. Dit zorgde tijdens de prijsuitreiking voor voelbare spanning onder de deelnemers. Zo had de top 4 allemaal een netto score van 81 slagen. Met een gelijke netto score wordt er gekeken naar de bruto score van de laatste 9 holes dan laatste 6 holes en dan laatste 3 holes.

Net buiten de prijzen vielen Gerrit Smit en Hans de Winkel (Noord Nederlandse) met een bruto score op de laatste 9 holes van 49 slagen en de laatste 6 holes van 31 slagen. De derde prijs ging naar Christine van den Broek en Godelieve Brasz (Rosendaelsche) met een bruto score op de laatste 9 holes van 49 slagen en de laatste 6 holes van 30 slagen. De tweede prijs werd in de wacht gesleept door Thomas Blok en Bil Paternoster (Oude Maas) met een bruto score van 48 slagen op de laatste 9 holes. Winnaars van het Trainingsarrangement voor 6 personen zijn Monique van Deventer en Harry Treur! (Waterlandse & Liemeer) Zij hebben de Golf Lodge Open 2015 gewonnen met een score van 46 slagen op de laatste 9 holes.
 

2e prijs Thomas Blok & Bil Paternoster
2e prijs Thomas Blok & Bil Paternoster
1e prijs Monique van Deventer & Harry Treur
1e prijs Monique van Deventer & Harry Treur

Graag ontvangen wij u volgend jaar weer op de Drentsche Golf & Country Club!