Golf Lodge Open 2016

Afgelopen zondag 30 oktober 2016 werd voor de 5e keer de Golf Lodge Open georganiseerd! Tijdens deze gezellig wedstrijd streden 68 deelnemers voor een 3 Daags Trainingsarrangement voor 6 personen voor het voorjaar van 2017! Het was een prachtige zachte, droge herfstdag en hoewel de prijs erg gewild is blijft het plezier tijdens deze dag toch het belangrijkste.

Trainingsarrangement niet gewonnen? Boek dan nu!

2 x overnachting in de Golf Lodge
2 x uitgebreid ontbijtbuffet
2 x 3 gangen diner.
Onbeperkt golfen op de 27 holes wedstrijdbaan
Onbeperkt golfen op de Par 3 baan
Onbeperkt gebruik van driving range ballen
 

Meer informatie Trainingsarrangement
Geplaatst op: 31 okt 2016

De prijzen tijdens de Golf Lodge Open werden dit jaar gedeeltelijk gesponsord door The Country Golf Shop. Zij stelden meerdere cadeaubonnen beschikbaar die de winnaars kunnen besteden op een aankopen in de winkel.

De Golf Lodge Open is een Foursome Strokeplay wedstrijd wat inhoud dat er in teams van 2 personen met 1 bal gespeeld wordt en dat iedereen om de beurt afslaat. Daarom stonden er 2 Neary's in de baan, op een even hole en op een oneven hole, zodat iedereen een Neary kon slaan. De Neary's zijn gewonnen door Petra van Ojik van de Compagnie uit Veendam en Ronald Westgeest van Golfclub Rozenstein uit Wassenaar.

 

Midden: Petra Oolders en Ronny Smid
Midden: Petra Oolders en Ronny Smid

De derde prijs is gewonnen door Els Feenstra-Haak en Mieke Levert-Muller van de Golfclub Anderstein uit Maarsbergen. Zij hadden samen een netto score van 73 slagen. Patrick Groen en Ronald Westgeest van de Golfclub Rozenstein uit Wassenaar grepen net naast de eerste prijs en sleepten dus de tweede prijs binnen met een netto score van 71 slagen. Winnaars van de Golf Lodge Open 2016 zijn geworden Petra Oolders en Ronny Smid van Golfclub de Compagnie uit Veendam. Samen haalden zij een netto score van 70 slagen en daarmee wonnen zij een 3 Daags Trainingsarrangement voor 6 personen! Een vruchtbare start voor Petra Oolders, want dit was pas de eerste wedstrijd in haar golfcarrière.

Download hier een overzicht van de uitslagen