FINALE RABOBANK BUSINESSCUP IN HIPPIE STIJL

Tijdens deze 6e Rabobank BusinessCup stond alles in het teken van Flower Power. Bij het ontvangst werd er een paddosoep geserveerd om zo de nodige spanning weg te halen bij de deelnemers. Om 12:30 uur stonden 145 deelnemers, met een doosje ballen op zak gesponsord door Dr. Weigert, klaar voor de laatste Rabobank BusinessCup van het seizoen. Ondanks de frisse weersomstandigheden en het wat minder aantrekkelijke weer aan het einde van de middag was er wederom sprake van een middag vol golfplezier. Bij binnenkomst konden alle deelnemers plaatsnemen in een heerlijk verwarmde shisha lounge.

Geplaatst op: 14 okt 2015

Voordat het hippiefeest in het clubhuis los kon barsten werd er nog serieus gestreden om de hoofdprijs van dit golfseizoen, de beker met de grote oren. De flight indeling voor deze finale werd gemaakt aan de hand van de stand in het klassement. De twee grootste kanshebbers iWink en Pezy Development gingen samen in één flight van start!

Tijdens deze laatste businesscup van het seizoen werden de Longest Drive & Neary prijzen gesponsord door TRIP Advocaten & Notarissen geslagen door Henriette Kruger (Van Waarde BV), Marjan Zijlstra (Bartelink & Sanders) Sven Erik Zandvoort (InVra Plus B.V.), Sven Korver (Effektief Groep), Auke Marco Broekert (Heineken Brouwerijen), Pieter Donders (Rabobank Stad en Midden Groningen), Wim Meijer (Meijer & Van der Zee Belastingadviseurs) en Gerald van der Heide (Vredeveld Transport)  

Beste Gastspeler werd Rene Lammerts (Dr. Weigert) met 38 punten. Dit was niet de hoogst behaalde score van de dag want Rob Visschedijk (Trustus Capital Management) kwam binnen met een hoge 39 punten en werd daarmee Beste Bedrijfslid Individueel.

Zij scoorden niet alleen individueel goed, maar wisten ook prijzen te pakken als team. Op de 3eplaats eindigen Henk Bijen en Rene Lammerts (Dr. Weigert) met een gezamenlijke gemiddelde score van 35 punten. Ook Rob Visschedijk wist met zijn gastspeler Zwier IJdens (Trustus Capital Mangement) een hoge gezamenlijke gemiddelde score te behalen. Met 36 punten sleepten zij de 2eprijs in de wacht. Winnaar van de Rabobank BusinessCup 6 zijn Patrick van Hees en Jaap Braaksma (By Conscious) met een gezamenlijke gemiddelde score van 37 punten.

Na de prijsuitreiking van de dagprijzen werd het eindklassement opgemaakt.

Jochem Frons van TRIP Advocaten & Notarissen kon de Longest Drive & Neary Spoon uitreiken aan Tineke Pater (Litecad).

De prijs voor bedrijfslid van het jaar 2015 werd uitgereikt door Patrick Reinders (Effektief Groep) en is gewonnen door Henk Bijen (Dr. Weigert). Met veel enthousiasme nam hij actief deel aan de BusinessClub activiteiten en toont zich een ware ambassadeur met jaarlijkse ondersteuning aan de BusinessClub.

Na zes Rabobank BusinessCup wedstrijden is er eindelijk een winnaar van de beker met de grote oren. Naast een eervolle vermelding op de Rabobank BusinessCup ontvangst de winnaar ook nog een maatpak aangeboden door Androesja.  Sjoerd Scholte hoofdsponsor van Rabobank Assen en Noord Drenthe reikte de prijzen uit voor het eindklassement. Berend Thijs veroverde een eervolle 3e plaats met 80 punten. Runner-up was Joop Onnekink van Pezy Development. Met 83 punten haalde hij de 2e prijs. Winnaar van de Rabobank  BusinesCup 2015 met een totaal van 89 punten werd Jurriaan Wentink van iWink.

Wij kijken als DGCC terug op een geweldig jaar met enthousiaste bedrijfsleden, hoge opkomsten die ook nog eens gekenmerkt werden door een gezellige sfeer.

Voor de liefhebbers starten we in november weer met de WinterCompetitie waarvan u nog een uitnodiging zult ontvangen. Voorts danken wij u én uw gasten voor uw deelname en zien wij u uiteraard graag in april volgend jaar weer terug op de Drentsche Golf & Country Club!