Derde Noordelijke Golf Tour in Assen

Geplaatst op: 26 aug 2014

Op vrijdag 22 augustus werd op de Drentsche Golf & Country Club alweer de derde wedstrijd van de Noordelijke Golf Tour gespeeld. De baan in Assen was in prachtige conditie, echter de weersomstandigheden waren deze keer niet ideaal. Met een enkele bui en een stevige wind hadden de deelnemers een mooie uitdaging voor de boeg.

Maurits Noorda (NNG&CC) had zichtbaar geen problemen met de lastige condities. Hij liep de rood/gele par 72 lus in 1 boven par (netto 68). In de categorie tot handicap 11,4 won hij uiteraard met deze score. Bas Wijdeveld (Scherpenbergh) legde met een netto score van 73 beslag op de 2e plek. De 3e plek was voor Fred Kappelhof (Duurswold) die 74 noteerde. Els van der Wijk (Duurswold) behaalde in de handicapcategorie 11,5-22 een stableford score van 34 punten en won voor Marja Veenstra (33 pnt, Compagnie) en Gerrit Smit (32 pnt, NNG&CC). Al met al mooie scores en goed voor uitstekende uitgangsposities in de jaarranking.

De Noordelijke Golf Tour nadert haar einde voor 2014. De vierde en tevens finaledag van de NGT is op 19 september op de Noord-Nederlandse Golf & Country Club in Glimmen. Opgeven (ook voor deze enkele wedstrijd) kan via noordelijkegolftour@hotmail.com.
 

Maurits Noorda (NNG&CC)  Winnaar Categorie 1
Maurits Noorda (NNG&CC) Winnaar Categorie 1
Els van Wijk (Duurswold) Winnaar Categorie 2
Els van Wijk (Duurswold) Winnaar Categorie 2