Blue Bay Greensome 2015

Afgelopen zondag 20 september vond de 6e Blue Bay Greensome plaats op de DG&CC. Een spannende wedstrijd waar gestreden werd om spectaculaire prijzen. De spanning en concentratie voorafgaand aan de wedstrijd was voelbaar.

Geplaatst op: 20 sep 2015

Gedurende dit volledig verzorgde toernooi konden de deelnemers bij doorkomst voor de ontspanning genieten van een proeverij aangeboden door de Curaçaose Rum San Pablo. Bij binnenkomst werden de scores uitgerekend en kon men aanschuiven voor een Caribbean Style Barbecue.   
 

De scores lagen allemaal ontzettend dicht bij elkaar. Dit maakte de prijsuitreiking erg spannend. Longest Drive & Neary prijzen zijn gewonnen door Pepijn van Asch (Hoenderdaal Driebergen), Christina Katuin (Golfpark Exloo) en Danny Wever (Golfclub Gutshof). Dit jaar was er niet alleen voor de top 3 een prijs te winnen maar ook de deelnemers op de 4e, 5e, en 6e plaats gingen niet met lege handen naar huis. Zij wonnen een prijzenpakketje samengesteld door Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort.

Op de 3e plaats zijn geëindigd Adrie Arts en Heleen van der Heide (NNGCC Glimmen) met 35 punten. Ook Ronny Smid en Arjan Schut behaalden een score van 35 punten alleen met een lagere gemiddelde handicap wonnen zij de 2e prijs. De hoofdprijs van een vliegticket naar Curaçao, verblijf in het Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort en gratis deelname aan de Curaçao Tourist Open zijn met een score van 37 punten gewonnen door Roland van der Kraan (de Drentsche) en Wil Brink (NNGCC Glimmen).

Winnaars Blue Bay Greensome 2015
Winnaars Blue Bay Greensome 2015
proeverij San Pablo
proeverij San Pablo
Prijzentafel
Prijzentafel