Bekijk de drone beelden

Expositie van Heleen Hobelman

In het clubhuis van de Drentsche Golf & Country Club exposeren diverse kunstenaars hun werk voor en bepaalde periode. Trouw lid en kunstenaar Rob Koedijk (benoemd tot ‘artistiek directeur’) draagt zorg voor deze exposities. Sinds dit weekeinde tot begin augustus presenteren wij met trost de prachtige schilderijen van Heleen Hobelman.

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze receptie via info@dgcc.nl of via 0592-379680.

Geplaatst op: 7 mei 2019

Heleen Hobelman heeft een duidelijke visie op kunst. Kunst moet meer zijn dan decoratie, het moet een subtiele hoofdrol spelen in het interieur. Het werk van Heleen ervaar je, het doet wat met de kijker. Het wekt vrolijkheid op (zelfs na een slechte golfronde). Galeries omschrijven haar werk als; frisse, grote en heldere stillevens die vanaf grote afstand herkenbaar zijn. De frisheid die van het doek spat en de herkenbaarheid blijft wonderwel bestaan, ook als je met je neus op het doek staat.

Daarnaast worden haar schilderijen gekenmerkt door de grote afmetingen, het onderwerp straalt eenvoud uit, maar is hyperrealistisch geschilderd met oog voor de details. Haar schilderijen weten de kijker te imponeren. Een veel gehoorde opmerking: ‘een schilderij van Heleen Hobelman brengt fris- en vrolijkhied in huis’. In dit geval in het clubhuis. Kom kijken en oordeel zelf, iedereen is van harte welkom!