Bekijk de drone beelden

Golf Lodge Open 2017

Afgelopen zondag 29 oktober werd de 6e editie van de Golf Lodge Open gespeeld. Dit jaar waren er minder deelnemers dan andere jaren wat zorgde voor meer kans op mooie prijzen!

Trainingsarrangement niet gewonnen? Boek dan nu!

2 x overnachting in de Golf Lodge
2 x uitgebreid ontbijtbuffet
2 x 3 gangen diner.
Onbeperkt golfen op de 27 holes wedstrijdbaan
Onbeperkt golfen op de Par 3 baan
Onbeperkt gebruik van driving range ballen

Meer informatie Trainingsarrangement
Geplaatst op: 31 okt 2017

Uitslagen

Ondanks een erg natte baan, wat het zwaar maakte om te spelen, stonden er toch 32 enthousiaste deelnemers aan de start. De spelvorm was foursome strokeplay wat inhoud dat iedereen om de beurt afslaat. Om er voor te zorgen dat alle deelnemers kans hadden op het winnen van een neary stonden er 2 neary's in de baan, één op een even hole en één op een oneven hole. Jasper Hoogland en Reina van der Wal (Zeewolde) waren naast teamgenoten tijdens deze wedstrijd ook nog eens allebei de winnaar van een neary.

De prijzen die werden uitgereikt werden gedeeltelijk beschikbaar gesteld door Golfclub Grevelingenhout in Bruinisse en the Country Golf Shop.

De derde prijs is met 81 punten netto binnengesleept door Hans Verduyn (Hoenderdaal Driebergen) en Aniek Martini (Holthuizen). Zij wonnen ieder een fles wijn en een cadeaubon van the Country Golf Shop t.w.v. € 25,-. De enige deelnemers met minder dan 80 slagen gingen er met de eerste en tweede prijs vandoor. Peter Patist en Jeroen Hummeling (Almeerderhout) grepen met 78 punten netto net naast de eerste prijs. Zij wonnen ieder een cadeaubon van the Country Golf Shop t.w.v. € 50,- en een 18 holes greenfee voor Golfclub Grevelingenhout in Bruinisse.

Het Trainingsarrangement is gewonnen door Patrick Groen (Rozenstein) en Marije Siteur (Bentwoud)! Met 76 punten netto hebben zij de beste ronde gespeeld en mogen zij in het voorjaar samen met 4 anderen komen genieten van een volledig verzorgd 3 Daags Trainingsarrangement.

Winnaars Patrick Groen en Marije Siteur
Winnaars Patrick Groen en Marije Siteur
Prijsuitreiking
Prijsuitreiking

Wij hopen dat iedereen een goede dag heeft gehad. Graag tot volgend jaar!