Praktische informatie

Inchecken en uitchecken
U kunt vanaf 14:00 uur inchecken bij onze receptie. Onze receptie vindt u direct aan onze parkeerplaats in hetzelfde gebouw als onze Golfshop. Buiten openingstijden van onze receptie kunt u bij onze medewerkers in ons restaurant terecht om in- en uit te checken.

Inchecken:   10:00 uur - 18:00 uur
Uitchecken:  07:30 uur - 10:00 uur

Gratis parkeren
Wij beschikken over een eigen parkeerterrein waar u tijdens uw verblijf kosteloos kunt parkeren. Tevens vindt u naast de Golf Lodge een parkeerplaats waar u als gast gratis gebruik van kunt maken.

Ontbijt en Diner
Het ontbijt en het diner zal worden geserveerd in het Restaurant in ons Clubhuis.
Ontbijt: 07:30 tot 10:00 uur
Lunch: 12:00 tot 17:00 uur
Diner: 17:00 tot 21:00 uur

Wij adviseren u vooraf een tafel te reserveren bij onze Receptie of in ons Restaurant. U kunt tevens vegetarische en/of dieetwensen doorgeven.

Trolley & Golftas
Indien u de volgende dag bij ons op de baan speelt, kunt u uw golfset achterlaten in de lockerruimte in kamer 207 in de Golf Lodge. Bij het Golf Lodge bord ligt een borstel waarmee u uw trolley grasvrij kunt maken alvorens u deze meeneemt het hotel in. Mocht u liever uw golftas bij u op de kamer hebben, dan adviseren wij u om uw golftas mee te nemen en uw trolley achter te laten in de lockerruimte of in de auto.

Gratis Wi-Fi
In de Golf Lodge heeft u gratis internet. Zorg dat u het netwerk kiest dat correspondeert met uw kamernummer voor een optimale verbinding. U hoeft hiervoor geen wachtwoord in te voeren.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan in onze Golf Lodge.