Bekijk de drone beelden

LOFF Wellness Assen

Op maar 8 minuten bij ons vandaan is een nieuwe en unieke plek opgezet waar mannen en vrouwen welkom zijn voor floaten, luxe saunafaciliteiten, hamam, massages, beautybehandelingen, One Day Retreats en lekker en gezond eten. 

Lodgegasten ontvangen nu 15% korting op 1 uur floaten, 1 uur massage of een wellness arrangement! 

Combineer golfen met een bezoek aan LOFF

Combineer een dag of meerdere dagen golfen met een bezoek aan LOFF of neem uw niet-golfende partner mee zodat hij/zij tijdens uw golfronde bij hen heerlijk kan ontspannen. Een dag- of avondbezoek aan LOFF kan gecombineerd worden met al onze arrangementen. 

Vraag een vrijblijvend voorstel aan

Over LOFF

Loff heeft bewust gekozen voor kleinschalig, zodat het niet massaal wordt en er voldoende aandacht is voor iedere individuele klant. Daarnaast bieden zij met hun floatcabines een unieke ervaring aan op het gebied van totale ontspanning. 
 

Floaten

In de floatroom komen lichaam & geest volledig tot rust, doordat er geen prikkels meer van buitenaf worden ervaren, zoals geluid, licht, zwaartekracht en temperatuurverschil. De floatroom zorgt voor een continue verwarming van de omgevingstemperatuur, die tevens gelijk is aan de lichaamstemperatuur. Hierdoor voelt het lichaam na een aantal minuten geen verschil meer tussen plekken waar het water het lichaam raakt en de plekken die boven het water uitkomen. Hierdoor krijg je het aangename gevoel, alsof je zweeft. Gun jezelf deze unieke en diep ontspannende ervaring.