Gastbeoordelingen

Een selectie van beoordelingen die onze gasten hebben achter gelaten in het gastenboek in onze Golf Lodge, op leadingcourses.nl of die per mail ontvangen zijn. 

I.v.m. privacy worden alleen de voornamen vrijgegeven. 

Wilt u ook een beoordeling achter laten over uw verblijf bij ons in de Golf Lodge? klik dan hier!


 

18-20 juni 2019 | Marian en Jacques

In alle opzichten een fantastisch verblijf. Prachtige golfbaan en super vriendelijke staf! 

31 mei - 2 juni 2019| Dusana Czech Republic

Thank you to admire your cultur, mentality and hospitality. I was staying 3 days in TT Circuit Assen for Champioship. Your hotel is close to circuit and I was happy to be there. Golf "quite zone" is amazing looking for the future, eventually I will change the 'sport' :-) 

29-30 mei 2019 | Krieno (16 pers)

Namens alle deelnemers: het was een fantastisch verblijf bij jullie. De baan, de maaltijd en vooral de gastvrijheid hebben diepe indruk gemaakt. Gisteren op de Gelpenberg was ook niet verkeerd. Nogmaals: dank voor de bemoeienis en voor de zeer prettige wijze waarop alles is geregeld. Ik zie ons nog wel vaker komen

27-30 mei | Adrian (9 pers)

ein herzliches DANKESCHÖN das wir bei Ihnen in der Golflodge zu Gast sei dürften.

Drentsche Golf & Country Club ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Restaurant                                    ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Golflodge                                      ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Service                                           ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

29 mei 2019 | Iris (2 pers)

Wij verbleven een nachtje in het hotel (goede bedden, rustig, uitzicht op de golfbaan) de volgende ochtend een uitgebreid en heerlijk ontbijt. Vervolgens Wit/Geel gespeeld. Een prima onderhouden mooie baan (we hadden ook prachtig weer dus dat helpt altijd!) Wat erg opviel was de hartelijke gastvrijheid waarmee we werden ontvangen, alle lof voor het personeel van deze golfbaan!

20-22 mei 2019 | Jan (25 pers)

Graag wil ik nogmaals bevestigen dat we 3 fantastische dagen hebben gehad, jullie keuken werd alom geprezen en de receptie, caddymaster en bediening in het restaurant hebben hun uiterste best gedaan om ons te plezieren.

18-20 mei 2019 | Rob (11 pers)

Namens alle deelnemers van ons golf weekend wil ik jullie hartelijk bedanken voor het verzorgen van een heerlijk weekend. We hebben ervan genoten en iedereen was erg te spreken over de verzorging en de accommodatie. Graag tot een volgende keer!

10 mei 2019 | Cees

Mooie banen! Vrijdag én zaterdag 18 holes gelopen, overnacht in de lodge en heerlijk gegeten in het restaurant. Rood-Wit erg mooi, net favoriet boven Wit-Geel, maar ook die is prima. Goed weer is altijd prettig, maar wakker worden op de golfbaan ook. Leuke, prima lodge van waaruit je ook reetjes kunt spotten ;)

26 - 28 april 2019 | Smit (9 pers)

Comments: The best meals I've ever eaten in a Golfclub!!

26-28 april 2019 | Theun (19 pers)

We hebben een perfekt weekend gehad. De service is bij jullie gewoon super. De baan is goed. We hadden nog iemand met gluten intolerantie. Clubhuis reageerde direkt.

Er is al besloten om in 2020 ook weer een trainingsweekend op de Drentsche te gaan doen met circa 20 personen.

Hartelijk dank voor fijne hulp en medewerking

22 april 2019 | Robert

Geweldig weer helpt natuurlijk maar de kern is dat dit golfpark uitstekend is georganiseerd en veel gastvrijheid geeft aan haar gasten. We hadden een arrangement inclusief verblijf in een logde diner ontbijt en rondjes golf. perfect geregeld en flexibel indien gevraagd. De baan is prima, niet al te land veel doglegs. Grote verschillen in afstand tussen de rode en de gele tee. 1000 meter i wel heel veel voor een relatief korte baan. Grens prima.

14 april 2019 | Michael

Afgelopen vr, za en zo gespeeld en geslapen in de golflodge. Super vriendelijk personeel en leden. Arrangement is meer dan prima geprijsd. Leuke holes, prima te spelen baan. Paar erg lange par 4’s maar wel mn handicap gelopen en dat is toch leuk als je een baan voor het eerst speelt. Als ik dan iets moet opmerken kunnen de greens mooier

11-14 april 2019 | Barry (20 pers)

Bedankt voor alles. Behalve een fikse hagel en sneeuwbui was alles perfect. Geen klachten gehad en jullie staan op de lijst om nog een keer terug te komen.

7-8 april 2019 | Frans (23 pers)

Ja we hebben een uitstekend weekend gehad, uiteraard hielp het weer behoorlijk mee (hier in het westen was het overigens lang niet zo mooi weer als bij jullie in het Noorden) maar ook de golfbanen, de lodges en verzorging in het restaurant was werkelijk grote klasse; iedereen was zeer tevreden. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar.

22-24 maart 2019 | Annette (25 pers)

Ik wil hierbij wel graag onze dank uitspreken voor het de fantastische organisatie, de geweldige en vriendelijke mensen, de horeca die ons echt aan niets hebben doen ontbreken en het fantastische eten.

De mooie, ruime en schone kamers. En de baan met de uitdagende par 3 als extra.

Kortom wij hebben genoten en iedereen was super enthousiast. Ik weet haast zeker dat we volgend jaar terug komen met waarschijnlijk een nog veel grotere groep.

Nogmaals hartstikke bedankt.

.