Gastbeoordelingen

Een selectie van beoordelingen die onze gasten hebben achter gelaten in het gastenboek in onze Golf Lodge.

Wilt u ook een beoordeling achter laten over uw verblijf bij ons in de Golf Lodge? klik dan hier!


 

30 april 2018 | Groep Spetter

Gastvrijheid, service, baan , lodge weer een groot feest. Dank jullie wel.
 

16 maart 2018 | John vd S| (via Leadingcourses)

Op 16 tot 18 maart gespeeld op de baan, wij hadden een arrangement met twee overnachtingen in de Lodge. Ondanks het zeer koude weer een prima weekend gehad. Zeer gastvrije baan, prima clubhuis met een goed ontbijt, lunch en diner mogelijkheden. De Lodge is ook een prima verblijf voor een golfweekend. Alle lussen meerdere keren gespeeld, helaas met wintergreens. De baan is zeer gevarieerd en zeker de moeite om te spelen. Zeker een aanrader.
 

14 maart 2018 | Rozenstein Heren

In deze prima locatie is het goed voorbereiden op de competitie en werken aan de team spirit. Na de winter kou komt het voorjaar en dan zal de uitdagende baan snel opdrogen.
 

15 oktober 2017

Wij, 2 broers, hebben genoten van jullie gastvrijheid en hebben genoten van jullie gasten, we hebben daardoor 2 onvergetelijke dagen gehad.
 

1 oktober 2017

Wij vonden het een mooi hotel. Heel netjes en prachtig wakker worden. Wat een natuur!
 

20 augustus 2017

Heerlijke dagen gehad. Prachtige banen! Goede sfeer! Fijne bediening! Handicap verlaagd :) Mooie ervaring en herinnering erbij voor het leven.
 

19 augustus 2017 | Rozenstein dames

Prachtige baan in mooie natuur. Heerlijk gespeeld en gegeten. Greens waren matig, maar kregen een heerlijk hamburger in de baan ervoor. Wat een service. Nogmaals heerlijk.
 

14 en 15 juli 2017 | Dick van der Zeijden

Heerlijk, mooie baan. Twee keer 18 holes gespeeld. Lange baan met mooie uitdagingen. Voortreffelijk restaurant, top bediening en wat een leuke kamer. Relaxte sfeer. Hier komen we zeker weer terug.

PS: Ijzersterke zet; koffiezetapparaat in hoteldeel!
 

22 t/m 25 mei 2017 | Familie de Boer

We hadden een geweldig verblijf. Super gastvij, relaxte sfeer en flexibel in al onze wensen. De par3 baan is magnifiek.
 

12 mei 2017 | Golfclub Kleiburg Den Brielle

Wij zijn hier geweest van woensdag tot vrijdag. Goede ontvangst. De kamers zijn prima. Maar het belangrijkste, aardige mensen. Ook de Marshals waren erg vriendelijk. Het eten was heerlijk. Geweldige service. Ook de gratis koffie en thee in de lodge wordt enorm gewaardeerd.

Kortom: het was geweldig. Zeker voor herhaling vatbaar.
 

29 april - 6 mei 2017 | Hans en Marianne Put

Een volle week in de Lodge met 5 lesdagen - ontbijt - lunch en diner.. wat een luxe.
Wat hebben wij genoten van onze week mede dankzij het restaurantpersoneel. Altijd vriendelijk en behulpzaam.
Martin en Bob dank jullie wel voor de leerzame en gezellig golflessen.

Wij komen zerker nog een keer terug.
 

Award of Excellence 2016
Award of Excellence 2016
Dames Westgolf uit Belgie
Dames Westgolf uit Belgie
Groep Princenbosch o.l.v. Dhr. P. van Tol
Groep Princenbosch o.l.v. Dhr. P. van Tol
Dames 1 de Rozendaelsche
Dames 1 de Rozendaelsche