Gastbeoordelingen

Een selectie van beoordelingen die onze gasten hebben achter gelaten in het gastenboek in onze Golf Lodge.

Wilt u ook een beoordeling achter laten over uw verblijf bij ons in de Golf Lodge? klik dan hier!


 

14 en 15 juli 2017 Dick van der Zeijden

Heerlijk, mooie baan. Twee keer 18 holes gespeeld. Lange baan met mooie uitdagingen. Voortreffelijk restaurant, top bediening en wat een leuke kamer. Relaxte sfeer. Hier komen we zeker weer terug.

PS: Ijzersterke zet; koffiezetapparaat in hoteldeel!
 

22 t/m 25 mei 2017 Familie de Boer

We hadden een geweldig verblijf. Super gastvij, relaxte sfeer en flexibel in al onze wensen. De par3 baan is magnifiek.

 

12 mei 2017 Golfclub Kleiburg Den Brielle

Wij zijn hier geweest van woensdag tot vrijdag. Goede ontvangst. De kamers zijn prima. Maar het belangrijkste, aardige mensen. Ook de Marshals waren erg vriendelijk. Het eten was heerlijk. Geweldige service. Ook de gratis koffie en thee in de lodge wordt enorm gewaardeerd.

Kortom: het was geweldig. Zeker voor herhaling vatbaar.

 

29 april - 6 mei 2017 Hans en Marianne Put

Een volle week in de Lodge met 5 lesdagen - ontbijt - lunch en diner.. wat een luxe.
Wat hebben wij genoten van onze week mede dankzij het restaurantpersoneel. Altijd vriendelijk en behulpzaam.
Martin en Bob dank jullie wel voor de leerzame en gezellig golflessen.

Wij komen zerker nog een keer terug.

 

16 oktober 2016 ALGS Amsterdam Ladies Golf Society

De 15 vriendinnen van de ALGS hebben 2 dagen genoten van de prachtige baan en het heerlijk eten en de prima kamers.

 

September 2016 Henk van de Stadt

Hele fijne dagen gehad. Prima baan, uitstekende keuken! En de vriendelijkheid van het personeel kom je niet vaak meer tegen.
 

September 2016 Saskia Hulshof

Zeer smaakvol ingericht, mooie kleuren, één met de natuur.

 

17 mei 2016 Scarletts (via Leadingcourses)

Wij hebben een arrangement gehad van 1 overnachting en de 1ste dag 18 holes en de 2de dag 9 holes, dit gaat zeker een jaarlijks uitje worden, en wat een gastvrijheid! Met name bij de marshals die ons kwamen verwelkomen.
In het restaurant nog heerlijk een 3 gangen diner gehad echt alles was top! Wit is bij ons veruit de mooiste, soms leek het wel een beetje ardennen, Geel met de meeste bunker (waar ik elke keer in lag dus dat was minder) De eerste dag waren er 3 x 4 bal voor ons dus de Marshal heeft ons gelijk naar een andere lus gestuurd die we de volgende dag konden doen, zo hebben we alle 3 de lussen gespeeld. Wat een leuke afwisselende baan, met hier en daar wel wat droge greens.

 

12 mei 2016 Paul Baumann (via Leadingcourses)

Rood/wit gespeeld. Uitdagend, regelmatig verrassend, met diverse "verborgen hindernissen", die niet altijd van afstand zijn te zien. Opletten geblazen dus. Greens nog niet in goede conditie (hobbelig), maar men was met man en macht bezig om de baan in topconditie te brengen. Clubhuis prachtig. Mooi gelegen, lekker gegeten en erg gastvrij. Geslapen in de lodge (aanrader). Grote shop met uitgebreid assortiment. Een baan om naar terug te keren en dan een andere luscombinatie spelen.

 

Award of Excellence 2016
Award of Excellence 2016
Dames Westgolf uit Belgie
Dames Westgolf uit Belgie
Groep Princenbosch o.l.v. Dhr. P. van Tol
Groep Princenbosch o.l.v. Dhr. P. van Tol
Dames 1 de Rozendaelsche
Dames 1 de Rozendaelsche