Bekijk de drone beelden

Fietsen in de omgeving

Drenthe is de fietsprovincie van Nederland

Het is in Drenthe erg gemakkelijk om op de fiets de natuur en de omgeving te verkennen.  Een afwisselend landschap van bos, heide, vennetjes en zandverstuivingen worden met elkaar verbonden door maar liefst 2100 km aan fietspaden.
Rijd van knooppunt naar knooppunt of laat het aan het toeval over. De Golf Lodge ligt gelegen aan knooppunt nummer 13 en vanuit hier kunnen verschillende routes gemaakt worden.
Voor het maken van een route kunt u de website van de ANWB of Nederland Fietsland gebruiken.
 

Arthuur fietsroute | 50 km

Ga mee, beleef en ontdek samen met Arthuur (een fictieve persoon) op avontuurlijke wijze Drenthe. Arthuur is tijdens de fietsroute uw fictieve verteller. Zijn belevenissen en verhalen geven op een vlotte manier het verhaal van de regio weer. 

Er kan op een groot aantal locaties gestart worden waaronder vanaf de Golf Lodge. Wij hebben hier gratis fietskaarten en een verhalen boekje. U kunt uiteraard ook zelf een route samenstellen.
 

Fietsen huren

Bent u niet in de gelegenheid om uw eigen fiets mee te nemen? Dan kunt u bij ons ook een fiets huren. Wij zorgen ervoor dat de fiets klaar staat bij de Golf Lodge

Standaard fiets met versnellingen € 12,50 per dag
Elektrische fiets € 19,50 per dag
   

 * Fietsen kunnen gehuurd worden op basis van beschikbaarheid.