Bekijk de drone beelden

Golf Lodge

Volledig geïntegreerd in de natuur en voorzien van een modern interieur kunt u in de 24 kamers tellende Golf Lodge ontsnappen aan de hedendaagse drukte en volledig ontspannen genieten van uw favoriete tijdverdrijf. Wij nodigen u uit om wakker te worden in de natuur en rechtstreeks de baan op te gaan!

Hoe zien de kamers eruit? Welke arrangementen worden aangeboden? Wat vonden andere gasten van hun verblijf?

Omgeving

Niet alleen voor een ronde golf bent u bij ons aan het juiste adres, maar ook voor een cultureel uitstapje, een fiets- of wandeltocht is een verblijf in onze Golf Lodge de perfecte uitvalsbasis.

Met nog geen 15 minuten rijden bent u in hartje Assen waar u onder andere het Drents Museum of Theater de Nieuwe Kolk kunt bezoeken. Assen is de snelst groeiende stad in het Noorden, met een gezellig en overzichtelijk centrum. Dit maakt Assen tot een heerlijke stad om te shoppen, een museum te bezoeken of een fietstocht of stadswandeling te maken.

Ook de stad Groningen is te bereiken in nog geen 30 minuten rijden. Hier kunt u een bezoekje doen aan het Groninger Museum, kunt u de Martinitoren beklimmen, een boottocht door de grachten maken of gewoon heerlijk genieten op één van de vele terrassen.