Oefenfaciliteiten

Driving Range, Puttinggreen en Chippinggreen

De Drentsche Golf & Country Club beschikt over een driving range met 24 afslagplaatsen. De helft van de afslagplaatsen is overdekt. Door de aanwezige verlichting kan er ook in de avonduren volop gelest en afgeslagen worden. Raadpleeg wel de actuele openingstijden op onze website.

Iedereen kan greenfee vrij gebruik maken van de oefenfaciliteiten. Voor de driving range kunt u tokens kopen bij onze receptie of u kunt eenmalig een E-range sleutel aanschaffen en hier een tegoed op laten zetten. Het gebruik van de oefenballen buiten de driving range is niet toegestaan. Buiten de openingstijden van de receptie zijn tokens verkrijgbaar bij de bar in het clubhuis.

Richtlijnen Kleding & Schoeisel: Wanneer u de baan in gaat dan vragen wij u onderstaande richtlijnen aan te houden voor kleding en schoeisel:

  • voor Heren een shirt met kraag en mouwen en een bermuda of een lange broek. Een spijkerbroek is geen probleem, wel graag zonder rafels en scheuren.
  • voor Dames een shirt met kraag en een geklede rok, jurk of een broek. Ook voor dames is een spijkerbroek uiteraard prima, maar graag heel en verzorgd.

Op zowel de Wedstrijdbaan als de Par 3 baan zijn golfschoenen verplicht. Op de oefenfaciliteiten zijn zowel golfschoenen of schoenen met vlakke zool toegestaan.

Driving Range
Driving Range
Putting green
Putting green