Bekijk de drone beelden

Jumping Jack Arrangement

Onthaast aan de rand van Assen en geniet van rust, ruimte en prachtige natuur. Laat u verassen door onze Drentse gastvrijheid en combineer uw verblijf met een mooie fietstocht, wandeling of ronde golf!

Boek nu het Jumping Jack Arrangement vanaf € 77,50 per persoon bestaande uit:
1 x overnachting in de Golf Lodge
1 x uitgebreid ontbijtbuffet
1 x 2-gangendiner (hoofd- en voorgerecht)

De theathervoorstelling over Jumping Jack

Jumping Jack is de bijnaam van de geliefde motorrijder Jack Middelbrug die groot succes had in de jaren zeventig en tachtig. In 1980 beleefde hij zijn mooiste overwinning op het TT-circuit in Assen. Zijn bijnaam heeft hij te danken aan zijn risicovolle rijstijl waarbij hij geen angst kende en regelmatig van de motor viel. IN 1984 stierf Jack Middelburg in het harnas; een crash op het stratencircuit van Tolbert werd hem fataal.

Vanaf mei 2019 zijn er tien theatervoorstellingen over het leven van Jack Middelburg vol spektakel met rubberlucht van 30 racemotoren uit de jaren zeventig; ijzingwekkend snelle rifs van 40 gitaristen, de soundtrack van Jacks leven gespeel door 50 muzikanten en 60 energieke dansen in cadans met motoren die wheelies maken. Kortom, een spectaculaire voorstelling waarbij het publiek voorafgaand aan de voorstelling met eigen auto over het circuit mag rijden.