Bekijk de drone beelden

NIEUW: 2 Daags Golf & Ontspan Arrangement

De ideale combinatie; golfen en floaten

LOFF Wellness Assen (8 min) is een nieuwe en unieke plek waar iedereen welkom is voor floaten, luxe saunafaciliteiten, hamam, massages, beautybehandelingen, One Day Retreats en lekker en gezond eten. 

De ideale plek om na een golfdag, na een golfronde of voor uw niet-golfende-partner te genieten van totale ontspanning samen of voor jezelf. Loff heeft bewust gekozen voor kleinschalig, zodat het niet massaal wordt en er voldoende aandacht is voor iedere individuele klant. Daarnaast bieden zij met hun floatcabines een unieke ervaring aan op het gebied van totale ontspanning. 

2 Daags Golf & Ontspan Arrangement vanaf € 223,- (incl 15% korting)

Op de Drentsche Golf & Country Club 
- 18 holes greenfee
- Een 3 gangendiner
- Overnachting in de Golf Lodge
- Uitgebreid ontbijtbuffet

Bij LOFF:
- Gebruik van de saunafaciliteiten bij LOFF van 10:00 - 18:00 uur 
- Floatsessie van 1 uur
- Gebruik van badjassen en handdoeken
- Een heerlijke complete lunch 

Het bovenstaande arrangement is een voorbeeld. Een dag- of avondbezoek aan LOFF kan gecombineerd worden met al onze arrangementen.  
 

Lodgegasten ontvangen nu 15% korting op 1 uur floaten, 1 uur massage of een wellness arrangement!

Floaten

In de floatroom komen lichaam & geest volledig tot rust, doordat er geen prikkels meer van buitenaf worden ervaren, zoals geluid, licht, zwaartekracht en temperatuurverschil. De floatroom zorgt voor een continue verwarming van de omgevingstemperatuur, die tevens gelijk is aan de lichaamstemperatuur. Hierdoor voelt het lichaam na een aantal minuten geen verschil meer tussen plekken waar het water het lichaam raakt en de plekken die boven het water uitkomen. Hierdoor krijg je het aangename gevoel, alsof je zweeft. Gun jezelf deze unieke en diep ontspannende ervaring.