Bekijk de drone beelden

Baanpermissie Par 3

Gedurende deze cursus maakt u kennis met de omgeving op de golfbaan en leert u de basisbeginselen van golf, techniek en etiquette. Hiermee bent u in staat om op een plezierige en veilige manier baanervaring op te doen. Aan het einde van deze cursus kunt u baanpermissie krijgen waarmee u kunt spelen op onze Par3 baan.

Prijs

De prijs van deze cursus bedraagt : € 135,00 p.p. bij minimale deelname van 2 personen.

Contact met de golfschool

Cursus is inclusief

  • 4 Praktijklessen van 60 minuten 
  • 1 Baanles van 90 minuten 

Na deze cursus kunt u baanpermissie krijgen voor de Par 3 baan. Met deze baanpermissie kunt u na het aanschaffen van een greenfee op de Par 3 baan spelen. Bent u van plan regelmatig te komen oefenen dan kunt u ook een Par 3 Lidmaatschap afsluiten. 

Voor € 27,50 per maand wordt u een jaar lid van onze Par 3 baan. Hierbij krijgt u tevens gratis uw EGA Handicap Registratie inclusief NGF pas en een gratis Member Golf Card die gedurende het hele jaar recht geeft op greenfeekorting op onze wedstrijdbaan.Sinds april 2016 is de Par 3 baan als Qualifying aangemerkt door de Nederlandse Golf Federatie. Dit betekent dat u ook op de Par 3 baan uw EGA Handicap kunt behalen en bijhouden.

Lesdagen en tijden

Lesdagen en tijden worden voor aanvang van de cursus vastgelegd of ze worden in overleg afgesproken. Ze kunnen plaatsvinden in de ochtend, middag, avond en in het weekend.