Bekijk de drone beelden

Kennismaking

Als u wilt kennismaken met de golfsport om te kijken of dit iets voor u is dan kunt u deelnemen aan de kennismakingscursus. Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor de beginnende golfer. Een ideale laagdrempelige mogelijkheid om kennis te maken met golfen.

Prijs

De prijs van deze cursus bedraagt €49,00 p.p. bij een minimale deelname van 2 personen.

Interesse in kennismakingscursus

Tijdens de cursus komen alle slagen, zoals de swing, putten, chippen, pitchen en bunkerslagen aan de orde. De cursus is er voornamelijk op gericht om een goede basis aan te leren. Instructie op de baan zal tijdens de cursus een belangrijke rol innemen. Tijdens de lessen zal er ook gebruik worden gemaakt van video- en computeranalyse. Bij de video- en computeranalyse wordt er een duidelijk beeld gemaakt van uw swing waardoor u meer inzicht krijgt in de oorzaak en het gevolg hiervan.

Cursus is inclusief

2 Golfpraktijklessen van 60 minuten
1 Par 3 baanles (60 minuten)
 

Materiaal

Tijdens de lessen kunt u gratis gebruik maken van golfclubs en verzorgen wij de benodigde golfballen. Gedurende de cursusperiode, buiten de lessen om, kunt u gebruik maken van de Driving Range, Putting- en Chippinggreen. U kunt uw Driving Range ballen dan verkrijgen bij de receptie.