Golflessen

Lessen op de Drentsche Golf & Country Club worden gegeven door onze eigen golfpro's. Zij geven privélessen, groepslessen en baanlessen aan zowel de beginnende golfer als de gevorderde golfer. Zo kunt u leren golfen op uw eigen tempo.

U kunt uw lessen vanuit huis boeken in de online lesagenda's van de golfprofessionals.

Het wijzigen of afzeggen van een golfles kan tot 48 uur van te voren. Is dit niet het geval dan zullen wij genoodzaakt zijn de les in rekening te brengen.

Online lesagenda's

Nieuw met golf?

Bent u geheel nieuw met golf en nieuwsgierig of het iets voor u is? Klik dan hier.
 

Baanlessen

Voor gevorderde golfers is het belangrijk om ook eens met de professional de baan in te gaan, want dat is de plaats waar het uiteindelijk allemaal moet gebeuren. Tijdens deze lessen komen strategie, coursemanagement en kort spel aan de orde.
 

Groepslessen

Wilt u met een eigen groep(je) lessen dan is dat ook mogelijk. In overleg wordt er dan een eigen programma samengesteld. Het aantal lessen kunt u dan zelf bepalen.

Les met video- en computeranalyse

Het is ook mogelijk dat er tijdens de lessen geheel kosteloos video-opnames van uw swing worden gemaakt door de professional. U kunt dit dan voor de les met uw golfpro afstemmen. Deze opnames worden na de les met de professional geanalyseerd middels een speciaal computerprogramma. Op die manier weet een leerling precies wat hij/zij goed of fout doet. Er zal een duidelijk beeld van de swing worden gevormd en de leerling zal meer inzicht krijgen in oorzaak en gevolg.

De videobestanden kunnen op een memory stick gezet worden, waarna u het thuis nog weer kunt terug zien. Ook kunnen deze video's in uw lesdossier geplaatst worden van de online lesagenda.

Privelessen
25 minuten 1 t/m 3 personen € 30,00 per les
55 minuten 1 t/m 3 personen € 55,00 per les
55 minuten 4 personen en meer personen € 15,00 per persoon
Lessenkaarten
6 Lessenkaart 25 min € 165,00
6 Lessenkaart 55 min € 300,00
11 Lessenkaart 25 min € 300,00
11 Lessenkaart 55 min € 550,00