Lidmaatschappen

Maandelijks lidmaatschap

In 12 maandelijkse termijnen á € 97 voldoet u een jaar contributie en bent u volwaardig lid van De Drentsche.

U mag gratis gebruik maken van alle oefenfaciliteiten zoals de Puttinggreen, Chipping area en de Driving Range (ballen zijn exclusief). Daarnaast mag u gratis spelen op de 9 holes Par 3 baan en op de 27 holes Wedstrijdbaan. De Drentsche organiseert wekelijks voor haar leden inloop wedstrijden zoals de Clubavond, Damesochtend, Herenmiddag en Seniorenochtend en diverse Verenigingswedstrijden.
 

Par 3 lidmaatschap

Voor de golfer die zich oriënteert op de golfsport en eventueel een langdurig lidmaatschap overweegt, maar eerst wil kennismaken.

Voor € 27,50 per maand wordt u een jaar lid van onze Par 3 baan. Hierbij krijgt u tevens gratis uw EGA Handicap Registratie inclusief NGF pas en een gratis Member Golf Card die gedurende het hele jaar recht geeft op greenfeekorting op onze wedstrijdbaan.Sinds april 2016 is de Par 3 baan als Qualifying aangemerkt door de Nederlandse Golf Federatie. Dit betekent dat u ook op de Par 3 baan uw EGA Handicap kunt behalen en bijhouden.
 

Jeugdlidmaatschap

Voor jeugdleden t/m 25 jaar is er een speciaal jeugdlidmaatschap. Jeugdleden mogen gratis gebruik maken van alle oefenfaciliteiten, spelen gratis op de Par 3 baan en op de wedstrijdbaan. Contributie voor jeugdleden t/m 18 jaar bedraagt €163,- per jaar en voor jeugdleden van 19 t/m 25 jaar bedraagt de contributie €553,- per jaar.
 

Bedrijfslidmaatschap

Informatie betreffende bedrijfslidmaatschappen vindt u onder de button BusinessClub.
 

Handicapregistratie + Member Golf Card

Wilt u geen lid worden, maar wel uw handicap laten registreren bij de Drentsche Golf & Country Club dan kunt u voor €40,00 per jaar een handicapregistratie afsluiten. Bij het afsluiten van een handicapregistratie ontvangt u een Member Golf Card. Hiermee ontvangt u elke keer bij de aanschaf van een greenfee voor zowel de Par 3 baan als de wedstrijdbaan €5,- korting. Een Member Golf Card is ook los te verkrijgen voor €15,00 bij de receptie. Klik onderstaand voor meer informatie over de Member Golf Card.
 

Interesse?

Indien u geïnteresseerd bent in een van de bovenstaande lidmaatschappen dan kunt u onderstaand het desbetreffende aanmeldingsformulier downloaden, invullen en opsturen per post of e-mail.

Meer informatie en aanmeldingsformulieren lidmaatschappen