Greenfee tarieven

Als gastspeler bent u uiteraard van harte welkom op de Drentsche Golf & Country Club. Het is raadzaam om vooraf de baanstatus en teesluitingen te raadplegen. Met de aanwezigheid van 27 holes wedstrijdbaan en 9 holes Par 3 baan zijn er voldoende mogelijkheden om te spelen. Voor de wedstrijdbaan is minimaal Clubhandicap 54 vereist. De 9 holes Par 3 baan is toegankelijk met minimaal een aantoonbare baanpermissie. Zorg er altijd voor dat u uw geldige NGF pas kunt laten zien bij onze receptie. 

Dien een reserveringsverzoek voor een greenfee in

De Drentsche Golf en Country Club reserveert geen starttijden. 
Komt u van ver, dan kunt u wel een reserveringsverzoek indienen. De receptie zal op de betreffende dag rekening houden met uw komst. 

Reserveringsverzoek Greenfee

Alle tarieven, behalve greenfee Par 3 baan, zijn gebaseerd op één speelronde. Greenfee voor de Par 3 baan geldt voor een hele dag. De gereduceerde tarieven gelden alleen op vertoon van uw persoonlijke Member Golf Card (MGC).

Introductie: Geldt uitsluitend voor introducés van leden van de DG&CC. De introductiekorting is alleen van kracht op een ronde van 18 holes (wedstrijdbaan) en geldt niet in combinatie met andere kortingen. In totaal mogen er per jaar 10 personen geïntroduceerd worden met een maximum van 3 personen per keer. Ook voor de geïntroduceerde speler geldt dat deze jaarlijks maximaal 10 keer kan worden geïntroduceerd.

Jeugdtarief: Jeugdspelers t/m 21 jaar kunnen voor €15,- een dagkaart kopen. Met deze dagkaart kan er onbeperkt gespeeld worden op de 27 holes wedstrijdbaan en de 9 holes par 3 baan. 

Hospitality Hooge Graven: Leden van de Hooge Graven kunnen op vertoon van een geldige NGF pas van maandag t/m vrijdag (alleen tijdens de zomertarieven) 18 holes spelen op de Drentsche tegen het geldende introductietarief. 

Club van 27: De golfverenigingen Anderstein, Princenbosch, Zeewolde, Heelsum, Almeerderhout, De Batouwe, de Haarlemmermeersche en De Drentsche werken samen om leden nog meer golfplezier te kunnen bieden. Leden van deze golfverenigingen spelen op basis van een fors gereduceerde greenfee op elkaars banen. De greenfee bedraagt € 30,- door de weeks en op zaterdag €40,- Op zon- en feestdagen geldt de regeling niet. Dit is voor een ronde van 18 holes, voor 9 holes geldt het standaard tarief zoals bovenstaand vermeld. 

De deelnemende verenigingen garanderen ruimte voor tenminste 1 flight per uur. Als er ruimte is in het laatste tijdblok van een uur en het eerste van een volgend uur kunnen toch twee flights achter elkaar starten.

Meer uitgebreide informatie (w.o. de websites van de deelnemende verenigingen) kunt u vinden door in te loggen op de website van de vereniging.