Bekijk de drone beelden

Feesten en partijen

Drentsche Golf & Country Club dé verrassende feestlocatie

Verras uw medewerkers of collegae met een unieke locatie, omringt door stilte en natuur is het clubhuis van de Drentsche Golf & Country Club ook in de winter een prachtige plek.

In het sfeervolle clubhuis kunt u overdag genieten van een panoramisch uitzicht over de prachtige golfbaan. Wanneer de avond is gevallen biedt het clubhuis sfeervolle zitjes en kunt u genieten van het gezelschap en al het goede voor de inwendige mens. 

Wij nodigen u uit!

Raakt u enthousiast van onderstaande ideeën en komen ook bij u al ideeën op over uw eigen feest? Dan nodigen wij u hierbij graag uit om samen met ons te praten over uw unieke feest op onze unieke locatie! 

Reserveringsverzoek

Multifunctioneel en op maat
Dankzij meerdere ruimtes biedt het clubhuis ruimte aan groepen van verschillende grootte. Wanneer u uw feest bij ons organiseert in de wintermaanden heeft u de mogelijkheid om het clubhuis volledig af te huren (vanaf 60 personen). Onze eventmanagers vullen uw feest volledig op maat en naar uw wens in.

Van geserveerd diner tot foodtruck festival
Wilt u lekker uitgebreid tafelen dan beschikken wij over een verskeuken die de mooiste gerechten weet te serveren, lees hier de lovende recensie van hermus & co. Onze sommeliers schenken passende wijnen en kunnen u vertellen over de herkomst hiervan. Of wat dacht u van een kookclinic, door en voor uw collegae! Liever een setting met wat meer beweging dan maakt dezelfde verskeuken met alle liefde een mooi koud en/of warm buffet gereed. Op de moderne tour? Dan presenteren wij een walking dinner! Anders dan anders?? dan parkeren we foodtrucks rondom ons clubhuis.

Verras met een themafeest
Uw feest in een thema, het kan ons niet snel gek genoeg, zo hebben wij ervaring met diverse thema’s en bijbehorende artiesten. We beschikken over een netwerk waarmee iedere gewenst themafeest  de invulling kunnen geven die het verdient. Een greep uit eerder georganiseerde themafeesten; Moulin Rouge Dinnershow, Oktoberfest, Sensation White Chique, Symphonica in Rosso, Amsterdamse Avond, Casino Avond, Crazy Quiz Night en nog veel meer.

Buitenactiviteiten
Wilt u behalve binnen ook nog buiten iets gaan doen dan denken wij graag met u mee. Natuurlijk organiseren wij graag een golfclinic voor u, maar daar houden we het wat ons betreft niet bij. Zo zijn we ook een ideale uitvalsbasis voor een puzzeltocht, solex tocht, autorally, dropping of iedere andere niet - locatiegebonden buitenactiviteit.

Highlights
-    Unieke en verrassende locatie
-    Clubhuis volledig af te huren (min 60 personen)
-    Vers keuken breed georiënteerd
-    Alles volledig op maat
-    Themafeesten
-    Nieuwjaarsreceptie of borrel
-    Ontbijtbijeenkomsten
-    Buitenactiviteiten
-    Ruim voldoende parkeergelegenheid
-    Hotelaccommodatie met 24 kamers

Deze bedrijven gingen u voor
-    Trip Advocaten & Notarissen
-    Wilhelmina Ziekenhuis Assen
-    Rabobank Assen – Noord Drenthe
-    Schaafsma Drainage
-    Compromise Domino
-    Commerciële Club Assen
-    Actium
-    Heuvelman Ibis
-    Vredeveld Transport
-    Waterleidingmaatschappij Drenthe