Bekijk de drone beelden

Business Club

De golfsport is bij uitstek geschikt voor het onderhouden van uw zakelijke relaties. De Drentsche Golf & Country Club biedt het bedrijfsleven dé gelegenheid om samen met relaties sportief te recreëren in een prachtige omgeving. De combinatie van de unieke golfbaan en het geweldige clubhuis, maakt de Drentsche Golf & Country Club tot een prachtig verlengstuk van uw bedrijf.

Voor het 13ejaar op rij zal de Bedrijfsledencompetitie de rode draad zijn door het Businessclub seizoen. Dit jaar voor de vijfde keer als de RABOBANK BusinessCup!

Rabobank BusinessCup

Van april tot en met oktober (m.u.v. juli) kunt u nagenoeg iedere 3e of 4e woensdag van de maand weer in uw agenda blokkeren voor de grootste bedrijfsledencompetitie van het Noorden. Sportiviteit en sociaal contact blijven bovengeschikt in de strijd om de beker met de ‘grote oren’. Trouwe deelnemers weten inmiddels dat deze succesfactoren garant staan voor een immer gezellige sfeer en hoge opkomsten. Wilt u de optimale meerwaarde uit uw bedrijfslidmaatschap halen dan raden wij u aan deze gezellige dagen te gaan beleven!

Ook dit jaar verwachten wij weer een gezellige drukte op de BusinessCup dagen. We blijven hierbij vasthouden aan één competitiedag per maand. In zowel de beleving van vele bedrijfsleden als ook onze beleving is dit een goede formule. Behalve een hogere belevingswaarde wordt hierdoor ook de netwerkfunctie van de Businessclub optimaal benut. Hoewel wij liever geen ‘nee’ verkopen, blijft de kans aanwezig dat de wedstrijd een keer ‘vol’ raakt, houdt u daarom de inschrijving in de gaten en wees er vlot bij!